Menu Luk

Sunde madplaner med indkøbsliste – pris og kalorietilpasset til dig!

Sunde madplaner med indkøbsliste

Har du også svært ved at finde tid til at spise sundt og varieret?

Forestil at du havde mere energi, tid og overskud i hverdagen blot ved at leve en lækker og sund livsstil.

Hvis det havde været nemt at planlægge, indkøbe og kokkerere hele ugens madplan, samt sørge for at kroppen får alt den næring, de essentielle vitaminer, mineraler og proteiner som fødevarestyrelsens kostråd anbefaler, så ville madplanerne ikke eksistere.

Madplanerne er samtidig bygget op om kvalitet, gode råvare og en garanti for sunde, gode og lækre madoplevelser.

Personligt tilpassede madplaner efter dine behov

Vi bestræber os på at individuelt tilpasse din madplan efter dine præferencer, har du derfor allergener eller madvare som du ikke bryder dig om, så er dette absolut ikke et problem hos os. Hos madplanerne er forbrugerens behov og ønsker i fokus.

Vores madplaner sørger samtidig for at du får alle de vigtige makronæringsstoffer som er nødvendige for lige præcis dig!

Læs mere om dette længere nede på siden.

Danskerne bruger i gennemsnit 1600,- på mad

Det lyder måske ikke af det store, eller gør det? en dansker bruger i gennemsnit 19.200 på madbudgettet om året, madplanerne garantere dig at du sparer minimum 3600,- kroner på madbudgettet i forhold til dem, samtidig med at du lever sundt og lækkert.

Det betyder, at du faktisk kan sparer penge ved at bruge madplanerne!

Madplanerne er derfor for ALLE som ønsker at leve sundt.

Madplanerne har en mission om at skabe madplaner med indkøbslister i et prisniveau så fordelagtigt- at man kan sparer penge på madbudgettet- også som studerende.

Det kan være svært at komme ind i de gode kostvaner, hvis man ikke ved hvor man skal starte. For at gøre det nemmere at opretholde den sunde livsstil udbyder vi vores madplaner som en abonnementsservice, uden binding. Vores erfaringer viser, at forbrugeren får nemmere ved at opretholde de gode kostvaner, når de først er indarbejdet over en periode. Vi ønsker at være med til at gøre en forskel når det gælder sundhed og livskvalitet.

Nemme og lækre måltider på under 25 minutter

Vi kender det alle sammen, vi kommer hjem efter en lang arbejdsdag og har egentlig mest af alt, lyst til at lave alt andet, end at tænke på hvad og hvornår der skal handles eller laves aftensmad.

For at leve et sundt og langt liv, er det utroligt vigtigt at komme ind i de gode vaner, derfor er en sund aftensmad et virkelig godt udgangspunkt. Madplanerne ligger vægt på at aftensmaden skal være spændende, men overskuelig når det angår tiden.

Med madplanernes retter og madlavningstips, skabes der et godt incitament for at du kan bruge din dyrebare tid og energi på vigtigere ting.

Det er ligeså nemt at oprette sit abonnement som par eller familie, derved kan indkøbslisten nemt og bekvemmeligt tilpasses så der er en sund og billig madplan til hele familien! Spar tid og penge til det som betyder mest!

Det har aldrig været nemmere at handle ind

Vi sender altid en fuldt udarbejdet indkøbsliste med et prisestimat med i vores madplaner. Det eneste du skal gøre er at tilberede maden. Indkøb har aldrig været nemmere.

Man behøves ikke længere hyre en diætist til flere tusinde for at leve sundt, så hvad er det værste der kan ske ved at prøve madplanerne?

Træner du? Få kalorietilpasset kostplanen!

Går du op i din træning? Madplanerne kan tilpasse madplanen så du får den helt optimale kost til dine sportslige ambitioner! Ved en kalorietilpasset kostplan får du tilpasset din makrofordeling efter de proteiner, kulhydrater, samt fedt, som din krop skal bruge for at kunne yde optimalt i din træning. Det er også muligt at få skræddersyet sin kostplan efter at kunne optimere sin sportsgren.

Hvad end dit mål er et vægttab, muskelopbygning, en sundere livsstil eller at forbedre dine sportslige præstationer, så giver madplanerne.dk dig værktøjerne til at opnå dit mål.

Ønsker du at tage din træning til næste niveau? Så anbefaler vi online coaching! Hør mere ved at trykke her (HYPERLINK) Det er også muligt blot at tilkøbe Kost og Træningsplaner (HER)

Ønsker du at tabe dig?

Kan det lade sig gøre at spise sig slank?

Ja, det kan det faktisk.

Hos madplanerne har vi kompetencerne til at hjælpe dig med et vægttab!

En total livsstilsændring er ikke altid nemt, det er desværre sådan majoriteten har det. Selvom vi står 100% inde for vores lækre madplaner, kostplaner og ‘fitness foods’, så anbefaler vi også vores online coaching som gør det nemmere at komme i mål med livsstilsændringer. Her får du udover gennemanalyseret kost og træningsplaner også ugentlige updates og personlig vejledning i dit forløb, vi er med dig hele vejen fra start til slut.

Du finder vores online coaching HER

Vores madplaner har allerede hjulpet mange med et vægttab og vi vil elske at hjælpe dig på vej med din transformation!

Hvorfor vente mere? Prøv vores sunde billige madplaner nu!

“Jeg starter i næste uge!” & “Efter min ferie, så skal jeg i gang.”

Disse undskyldninger kan ikke bruges længere, vi har gjort den sunde mad nem for enhver!

Prøv madplanerne nu!