Menu Luk

Anmeldelse af Fat Gripz

Anmeldelse af Fat Gripz

Hvad er Fat Gripz?

Fat Gripz er et amerikansk produceret produkt, som angiveligt hjælper dig med at øge styrke på rekordtid.

Fat Gripz er et produkt, som giver et tykkere greb på det træningsudstyr du holder på, det vil sige, at produktet øger tykkelsen på eksempelvis en vægtstang, hvilket gør det sværere at holde på den og derved skal give mere spænding og derigennem mere modstand og øget styrke.

Det tykkere greb trigger automatisk kroppens svagere dele såsom underarmen til at yde mere, hvilket angiveligt medføre øget styrke. Fat Gripz fordobler tykkelsen på vægtstænger, håndvægter mm og har en diameter på hele 5,72 centimeter.

Fat Gripz anmeldelse

Virker Fat Gripz?

Vi har anmeldt Fat Gripz ud fra følgende parametre: Effektivitet, progression, kvalitet og komfort. Testen er foretaget over en måneds træning med seks ugentlige træningspas i et almindeligt tre splitsprogram delt op i følgende: dag 1. ryg biceps, dag 2. bryst, triceps, skulder, dag 3. ben, core (repeat.)

  • Effektivitet: Man er ikke i tvivl om at man har Fat Gripz på, de gør det mere udfordrende at holde om stangen/håndvægten og man er ikke i tvivl om, at underarmen kommer på overarbejde i forhold til et almindeligt greb. Fat Gripz scorer derved højt på effektivitet, da de egentlig holder hvad de lover her.
  • Progression: Produktet kan godt ligne endnu et velkendt TV-shop vidunder fra USA, men man er som ovennævnt ikke i tvivl om at underarmen kommer på arbejde, men hvad med resultaterne? Testen er foretaget over en måneds træning med seks ugentlige træningspas.

Efter en måneds træning er der ingen tvivl om at underarmen er blevet styrket, dette ses særligt i basisøvelser som deadlift og rows hvor der kan køres med mere modstand uden straps er nødvendigt, faktisk er der en progression på hele 10% i mit deadlift uden straps og 6,2 % i bend over rows. Det skal siges at jeg har trænet i 7 år og derfor er 10% et ganske fornuftigt resultat, til sammenligning er min månedlige målsætning 5% progression i basisøvelser.

Hvad med størrelsen?

En måned er ganske kort tid at måle størrelsesmæssig progression, men da Fat Gripz særligt markedsføre sig på øget styrke og størrelse på særligt armene, er dette blevet målt. Efter en måneds træning med Fat Gripz er der sket en progression på 3,1 millimeter, spørgsmålet er om dette ikke også kunne lade sig gøre uden? i hvert fald ville testresultatet nok have været bedre testet på en nybegynder, eller på flere testpersoner for et tydeligt billede.

Fat Gripz kan virke som et totalt overflødigt produkt og det er det måske ærligt talt også for langt de fleste, men hvis man anser det som et komplementært produkt til almindelig træning, så kan det ikke afvises at give de sidste procenter for træningsfanatikeren, eller som et redskab der kan undgå et træningsplateau!

  • Kvalitet: Kvalitetsdimensionerne kan vurderes ud fra materiale og anvendelighed og det ligner at et par Fat Gripz kan holde forevigt, produktet er tykt og let at transportere, så kvaliteten er vurderet som god, dog kan det være træls at ‘frakoble’ produktet fra den anvendte stang/håndvægt.
  • Komfort: Produktet er ikke just behageligt at anvende, da det gør det mere besværligt at holde om genstanden du træner med, derudover kan det være besværligt at frakoble produktet fra det givne træningsredskab, Fat Gripz scorer derfor lavt i komfort.

Konklusion

Fat Gripz er brugbart til dig som vil prøve et nyt produkt, som gør det mere udfordrende at holde på dit træningsredskab, produktet har sine fordele og ulemper, men kan godt anvendes til variation for den trænede eller mod et plateau. Det anbefales ikke at investere sine penge i Fat Gripz som en uøvet, da det anses som et komplementært produkt til den trænede og pengene derfor kan bruges på andet.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fat Gripz
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Fat Gripz
Price
DKK 250
Product Availability
Available in Stock